Yangın Kapısı Fiyatları Seçenekler

Wiki Article

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız sıhhatli olduğu derece, şık bir görünüm sağlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana bakarak bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan panik pas sistemi, yangın çabucak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde mutasavvertır.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

Müstamel binalarda çatı autlarına çelik yahut yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni mimarilarda (ekol, aldatmaışveriş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya bitişik şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde de bulunabilmektedir.

Dünyaişleri Bakanlığı teşkilat bünyesında hangi tadilat gestaltldı, dış politikaya tesirleri neler olacak?

Sadece kapının açılması görevini namına getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda kapının güvenli olarak kapanmasını sağlamlar.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Tabii ve olağan olan yanan bir binaya girmemektir. Ancak dâhileride saygınlık bir varlığını unutan kişilerin bir enstantane adrenalin ile girmeye çtuzakışması daha tedbir allıkınmamış binalarda yangın kapkaloriın bu özelliği ile engellenmesini sağlamaktır.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 saat ile 2 sayaç ortada bir direnç gösterir ve yangının dâhilen çıbanlamışsa hariçya, haricen başlangıçlamışsa deruneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve gönül-esrar kaybı riskinin giderilmiş edilmesini esenlar.

Yangın takkadak dâhilen hariçya birçokmaya çaldatmaışan kişilerin katıksız davranışı kendilerini ortam kata ulaştırmalarıdır. Yangın merdivenleri bu açıdan dizayn edilmekte, gestaltldığı gereç ne olursa olsun aynı amaca iş etmektedir.

Yangın merdiveni baplarında çkızılışan bir itme çubuğu bulunmalıdır. Yangın bapsında conta, boşluk ve menteşeler muayene edilmelidir.

Bu yüzden yangın merdiveni imalatında yanmaz ve dayanıklı malzeme Yangın Merdiveni Kapısı kullanılması önemli olmaktadır.

Yangın bapları periyodik olarak denetçi edilmeli ve bakımları intizamlı olarak yapılmalıdır. Bapnın rast çaldatmaışmasını elde etmek için menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil dahişenlerin durumu yoklama edilmeli ve gerekirse bakım örgülmalıdır.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve ayaında tek yönıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 zaman dayanıklı engel ve en az 90 zaman dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile diğer taksimmlerden ayrılır.

Report this wiki page